GEZICHTSBEHANDELINGEN

Medik8

Platinum Facial (90 min.)

97,5

Behandeling die de huid doordringt met Medik8's actieve ingrediënten: vitamine C om te beschermen en regenereren en vitamine A om te stimuleren en te corrigeren; samen creëren ze een jeugdiger uiterlijk.

Clarity Facial (60 min.)

71

Diepzuiverende en porieverfijnende actieve stoffen worden gebruikt om de vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken.

Acne Facial (30 min.)

37,5

Reinigende behandeling speciaal voor acne huid

Calming Facial ( 60 min.)

75

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

Professionel peeling

vanaf 92,50

Peeling voor pigment/acne/huidverbetering. Medik8 chemische peelings zijn exfoliërende zuren van professionele kwaliteit die met een klein borsteltje op de huid worden aangebracht om het huidoppervlak en de huidtextuur te herstellen en te verbeteren. Er zijn diverse peelingen voor ieder huidtype en ieder huidprobleem.
GEZICHTSBEHANDELINGEN

Sothys

Jeunesse (90 min.)

97,5

Intensieve Anti-Aging behandeling die is afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid. Rimpels vervagen, huid wordt gladder en veerkrachtiger.

Hydra 3HA (90 min.)

97,5

Dompel uzelf onder in een intens hydraterend bad, dankzij de intensief hydraterende behandeling Hydra3Ha Hyaluronic acid ™.

Seizoensbehandeling (60 min.)

74,5

Deze behandeling wisselt 2 keer per jaar aangepast aan het seizoen.

SPA (60 min.)

74,5

Behandeling met Thermaal Water Spa™ speciaal voor de gevoelige huid

W. (60 min.)

74,5

Behandeling om de huid te verhelderen en te laten stralen, doelgerichte aanpak van pigmentvlekken.
GEZICHTSBEHANDELINGEN

OxyGeneo + TriPollar

OxyGeneo (60 min.)

82

OxyGeneo is een innovatieve behandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Deze behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie. Er ontstaat een verhoogde zuurstofvoorziening onder het huidoppervlak, dit geeft direct resultaat in het verminderen van de fijne lijntjes en een betere doorbloeding

OxyGeneo Kuur

425

Kuur van 6 behandelingen

OxyGeneo + TriPollar

107,5

Oxygeneo + TriPollar, TriPollar stimuleert de collageen aanmaak, maakt de huid strakker en zorgt voor een lifting d.m.v. warmte in de diepere huidlagen. Het is de meest comfortabele en gefocuste vorm van radiofrequentie.

OxyGeneo + TriPollar Kuur

545

Kuur van 6 behandelingen ( 5+1 gratis)
Micro dermabrasie

Micro-dermabrasie

Micro-dermabrasie (60 min.)

92,5

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. Geschikt voor behandelen van littekens, rimpels, droge en doffe huid

Micro-dermabrasie Kuur

250

3 keer in 3 weken

Micro-dermabrasie Kuur

500

6 keer in 7 weken
GEZICHTSBEHANDELINGEN

Dermatude

Dermatude Metatherapy

99,50

Dermatude maakt microperforaties in de huid. Deze praktisch onzichtbare microperforaties starten het natuurlijke reparatiemechanisme van de huid. Bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. Als gevolg hiervan wordt de huid van binnenuit hersteld door regeneratie van het huidweefsel. Naast de microperforaties worden er actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar zij het meest effectief zijn.

Dermatude incl Rimpelbehandeling

127,50

Inclusief intensieve rimpelbehandeling

Dermatude Kuur

435

Kuur 4 behandelingen ( 2 behandelingen incl rimpelbehandeling)

Dermatude Kuur

875

Kuur 8 behandelingen ( 4 behandelingen incl rimpelbehandeling)
GEZICHTSBEHANDELINGEN

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage Los

55

Wat doet bindweefselmassage precies? Het zorgt voor een algehele verbetering van je huidconditie en het versterkt het zelfgenezend vermogen van je huid. Het werkt ontgiftend; de afvalstoffen worden beter afgevoerd. De doorbloeding van je huid wordt gestimuleerd, geeft verbetering van je huidstructuur en huidteint, en het verminderd lijntjes, rimpels en littekens. Behandeling van 45 minuten

Bindweefselmassage Compleet

85

Behandeling van 70 minuten, inclusief reinigen, peeling, epileren en masker