GEZICHTSBEHANDELINGEN

Medik8

Platinum Facial (75 min.)

92,5

Behandeling die de huid doordringt met Medik8's actieve ingrediënten: vitamine C om te beschermen en regenereren en vitamine A om te stimuleren en te corrigeren; samen creëren ze een jeugdiger uiterlijk.

Clarity Facial (60 min.)

79,50

Acne behandeling. Diepzuiverende en porieverfijnende actieve stoffen worden gebruikt om de vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken.

Acne Facial (30 min.)

42

Reinigende behandeling speciaal voor acne huid

Calming Facial ( 60 min.)

85

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

Medik8 Peeling

100

Peeling voor pigment/acne/huidverbetering. Medik8 chemische peelings zijn exfoliërende zuren van professionele kwaliteit die met een klein borsteltje op de huid worden aangebracht om het huidoppervlak en de huidtextuur te herstellen en te verbeteren. Er zijn diverse peelingen voor ieder huidtype en ieder huidprobleem.
GEZICHTSBEHANDELINGEN

Cosmedix Facials

Age Defiant ( 75 min)

97,5

Verminder de zichtbare tekenen van veroudering, waaronder fijne lijntjes en rimpels met slimme exfolianten en verstevigende peptiden. Help de wijzers van de tijd terug te draaien voor een gladdere en stralende huid

The Hydration Facial ( 75 min)

97,5

Verlicht droge huidtypen met een hydraterende gezichtsbehandeling die helpt bij het herstellen van vocht, vitaliteit en stevigheid van de huid.

Let's get even! ( 60 min)

85

Minimaliseer de aanwezigheid van ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en zonbeschadiging met een verhelderende behandeling die ook de huidtextuur, direct gladder maakt.

Calming Facial ( 60 min)

85

Verminder roodheid en verzacht het uiterlijk van een geïrriteerde, reactieve huid met een treatment die ook direct de eerste tekenen van huidveroudering aanpakt.

Clarity Facial ( 60 min)

85

Ga de strijd aan met acne en puistjes, en krijg controle over overmatige talg productie voor een helderdere, gezonder uitziende huid.

Cosmedix Peels

vanaf 97,50

GEZICHTSBEHANDELINGEN

OxyGeneo + TriPollar

OxyGeneo (60 min.)

95

OxyGeneo is een innovatieve behandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Deze behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie. Er ontstaat een verhoogde zuurstofvoorziening onder het huidoppervlak, dit geeft direct resultaat in het verminderen van de fijne lijntjes en een betere doorbloeding

OxyGeneo + TriPollar

115

Oxygeneo + TriPollar, TriPollar stimuleert de collageen aanmaak, maakt de huid strakker en zorgt voor een lifting d.m.v. warmte in de diepere huidlagen. Het is de meest comfortabele en gefocuste vorm van radiofrequentie.
Micro dermabrasie

Micro-dermabrasie

Micro-dermabrasie (60 min.)

95

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. Geschikt voor behandelen van littekens, rimpels, droge en doffe huid

Micro-dermabrasie Kuur

350

4 keer in

Micro-dermabrasie Kuur

545

6 keer
GEZICHTSBEHANDELINGEN

PRX-Therapy

PRX-T

105

PRX-Therapy is een revolutie in naaldvrije biorevitalisatie. Het stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit

PRX-T Kuur

510

Kuur van 4 behandelingen in 8 weken. Inclusief kit met thuisproducten
GEZICHTSBEHANDELINGEN

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage Los

57,5

Wat doet bindweefselmassage precies? Het zorgt voor een algehele verbetering van je huidconditie en het versterkt het zelfgenezend vermogen van je huid. Het werkt ontgiftend; de afvalstoffen worden beter afgevoerd. De doorbloeding van je huid wordt gestimuleerd, geeft verbetering van je huidstructuur en huidteint, en het verminderd lijntjes, rimpels en littekens. Behandeling van 45 minuten

Bindweefselmassage Compleet

89,5

Behandeling van 70 minuten, inclusief reinigen, peeling, epileren en masker
GEZICHTSBEHANDELINGEN

Dr. Platon

Dr. Platon

vanaf 45

Dr. Platon Cold Plasma is een krachtig apparaat. Het genereert niet-thermische koude plasma voor 100% biostimulatie. De plasma technologie transformeert de belangrijkste gassen uit de lucht tussen apparaat en de lucht (zuurstof en stikstof). Het is veilig en is niet-ablatief (dus geen pijn en geen rusttijd). Koudplasma heeft vele voordelen en behandelt vele huidproblemen, zoals: Acne en vette huid, Rosacea, Eczeem, Psoriasis, Anti-aging