Laser ontharen

Nooit meer scheren, waxen of epileren van vervelende, ongewenste haren. Klinkt jou dat ook als muziek in de oren? Onze huidtherapeut helpt jou graag definitief van ongewenste haargroei af door middel van geavanceerde laserbehandelingen.

 

Plan direct een gratis consult!

Oksels

65

Oksels + Bikinilijn

120

Oksels + Stringlijn

160

Onderbenen

209

Gehele Rug

325

Actie: Oksels

295

Super Deal 6 behandelingen

Actie: Oksels en Bikinlijn

595

Super Deal 6 behandelingen

Actie: Oksels en Stringlijn

795

Super Deal 6 behandelingen

Actie: Oksels, Bikinilijn + o.benen

1290

Super Deal 6 behandelingen

Actie: Onderbenen

695

Super Deal 6 behandelingen

Actie: Rug

1325

Super Deal 6 behandelingen

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker (melasma) kan een heel oneffen beeld geven. Wil jij graag een egale huid? Dat is mogelijk! Een pigmentbehandeling bij onze specialisten wordt veelal door de zorgverzekeraar vergoed.

 

Plan direct een gratis consult!

Medische peelings voor Pigment

Pigmentvlekken kunnen door middel van een medische peeling behandeld worden. Met een medische peeling kan oppervlakkige pigmentatie makkelijk behandeld worden. Wij hebben verschillende medische peelings die geschikt zijn voor ieder huidtype. Ook met een getinte/donkere huid kun je een medische peeling ondergaan. De huidtherapeut zal tijdens het intakegesprek een persoonlijk behandelplan opstellen.

Laserbehandelingen voor pigment

Wanneer het pigment dieper gelegen ligt in de huid raden wij aan om dit te behandelen met lasertherapie. Met lasertherapie kunnen pigmentvlekken, zonschade, melasma en ouderdomsvlekken behandeld worden. Ook bij een laserbehandeling tegen pigment zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen

Huidverjonging

Huidverjonging Laserbehandeling

Tijdens de rimpel laserbehandeling wordt het gezicht behandeld met de Fractora laser. Een Fractora behandeling vervaagt de lijntjes en rimpels in het gezicht, daarnaast zorgt het ook voor vermindering van pigmentvlekken in het gezicht. Tot slot heeft de Fractora ook een positief effect op de huidtextuur zoals bijvoorbeeld grove poriën. Het is ook mogelijk om een rimpelbehandeling met de CO2 laser te doen. Deze laser is super effectief en hiermee behaal je snel het gewenste resultaat.

Huidverjonging Medische Peeling

Veel huidproblemen of verouderingssymptomen worden veroorzaakt door stress, roken, weinig slaap of een druk leven. Deze oorzaken zorgen voor een tekening in het gezicht. Door een medische peeling toe te passen wordt de huid weer fris, gezond en stralend. De medische peeling maakt de huid egaler en laat roodheid en pigmentvlekken verdwijnen. Daarnaast zorgt een medische peeling ook voor vermindering van grove poriën en kleine rimpels.

Couperose en Rosacea

Couperose en/of rosacea behandeling

Heb je vaak een rode blos op je wangen of rode adertjes rond je neus? Dan is dat hoogstwaarschijnlijk couperose. Als dit gepaard gaat met ontstekingen dan wordt dit rosacea genoemd. In een gratis en vrijblijvend consult kunnen wij een huidanalyse doen en de te verwachten resultaten met je doornemen.