Skin Unique

Lekker in je vel met Skin Unique! Verdient jouw huid een flinke oppepper? Zin om even te onthaasten na een drukke week? Wil je je huid verbeteren door middel van een passende behandeling en/of voedingssupplementen?

Laat jezelf dan eens in de watten leggen door schoonheidssalon Skin Unique. De behandeling is vooral gericht op huidverbetering, wat wil jij verbeteren aan je huid?

Voor elke huid de juiste verzorging

Een mooie huid van binnen en van buiten! Een goede verzorging van de huid essentieel. Vooral als je last hebt van een gevoelige of vette huid, acne of andere huidproblemen. Skin Unique geeft jouw gezicht bijzondere aandacht. Je krijgt een persoonlijk huid en voedingsadvies. We gaan namelijk ook kijken wat er mogelijk is van binnenuit, welke voedingssupplementen zijn voor jou een aanvulling?  De behandeling stemmen we volledig af op jouw huidtype. In sommige gevallen vergoedt de zorgverzekeraar zelfs de kosten van de behandeling. 

Brede expertise

Het gezicht achter Skin Unique is Debby de Groot, een ervaren schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in acnebehandelingen, huidverbetering en visagie. Skin Unique is aangesloten bij de Huidprofessional, de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging.